Europa League

Au anulat bilete! » Specula cu tichete la finala Europa League din 9 mai îi alarmează pe organizatori

A început deja specula cu bilete la finala Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Agenţia de ticketing a identificat deja persoane care încercau să traficheze bilete, procedînd la blocarea codului de bare corespunzător CNP-ului titularului. Tichetele pot fi înstrăinate, dar operaţiunea trebuie anunţată la adresa uelf2012@biletefotbalonline.ro.

Mai sînt 15 zile pînă la finala Europa League de la Bucureşti şi nu toţi suporterii au intrat încă în posesia biletelor comandate şi plătite în urmă cu 5 luni. "Distribuirea tichetelor a început pe 10 aprilie şi se încheie luni, 30 aprilie", asigură responsabilii de ticketing pentru marele eveniment de pe 9 mai.

În acest timp, Internetul abundă de oferte la negru. În străinătate la preţuri de 9 ori mai mare decît cel oficial, iar în România bişniţarii cer 500-700 de lei pentru unul de 150. Profită de faptul că tichetele nu sînt nominale, dar organizatorii avertizează.

Identitate corespunzătoare unui cod de bare
"Au fost deja anulate primele bilete. Am depistat o persoană care intenţiona să traficheze nişte tichete şi i-am blocat imediat codul de bare. Biletele respective nu mai pot fi folosite, deoarece nu mai sînt recunoscute de sistemul electronic de la porţile stadionului. Înstrăinerea biletor nu este interzisă. Revînzarea este permisă, dar nu la suprapreţ. Titularul are obligaţia să comunice UEFA datele noului posesor al biletului la adresa de mail uelf2012@biletefotbalonline.ro. Altfel, cumpărătorul riscă să nu poate intra la meci", a precizat Florin Leonte, managerul societăţii care se ocupă de ticketing la finală pentru care au rămas în cursă Bilbao, Sporting, Valencia şi Atletico.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.