Ideile Gazetei

Campania "Mitică la brutărie" continuă » "Fotbalul românesc merită mai mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Suporterii continuă să-i conteste vehement pe şefii fotbalului românesc în campania Gazetei "Mitică la brutărie". Oamenii compară fotbalul nostru cu o societate comercială aflată în pragul falimentului şi spun că a sosit momentul concedierii managerilor generali Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu pentru incompetenţă.

INTRĂ ŞI TU ÎN CAMPANIE

Map: "pentru ca fotbalul romanesc poate mai mult, merita mai mult, are mai multe de aratat, pentru ca asa nu se mai poate, pentru ca viitorul este sumbru, pentru ca aceeasi tragedie se repeta la nesfarsit, pentru am ajuns niste repetenti in ultimele urne valorice, pentru ca daca ai demnitate si esti integru cum sustii atunci decizia vine de la sine, pentru ca, comunismul a disparut, pentru ca dragoste cu forta nu se poate, pentru ca si noi vrem sa ne bucuram si tu ne stai in cale, pentru ca ai bani destui, pentru ca actorii joaca pe scena si nu la LPF, pentru ca ne-am saturat de tine pur si simplu, pentru ca.... uite-te in jur si vei sti de ce"

George: "ai adus nationala romaniei in pragul falimentului.....lasa`i pe altii sa o readuca acolo unde ii este locul..."

www: "Am stiut ca e un om fara scrupule dar nu asa,,,,,,si de ipocrit.Daca suporterii unei echipe manifesta ceva la adresa lui el amendeaza clubul. De cand aceasta metoda?! Cine se crede el; Stat in Stat?! Este un a.......al preistoric.Se striga si se manifesta in lume in tot felul si nimeni nu este amendat.Se crede buricul pamantului?! Daca il injur acum ar spune;uite dle.vezi ma injura nu cunt civilizati. El nu poate sa vorbeasca de civilizatie si nici nu are cunostinta de asa ceva.Sa-si dea demisia cat nu-i prea tarziu porcul! Dupa ce va locui vreo 20-25 de ani in occident atunci militianul asta puscarias sa vorbeasca de civilizatie si sa ia o hotarare logica,nu dupa bunul plac"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.