Superreportaje

VIDEO » Sunete din IAD. Bute se antrenează într-o atmosferă infernală la Miami. Reportaj de senzaţie în Gazeta de mîine

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 April 2012

Gazeta asistă în SUA la pregătirea lui Lucian pentru meciul pe care îl va susţine cu Froch pe 26 mai.

Numele lui Froch pluteşte în aer în sala din Palm Beach la fel de apăsător ca toropeala care curge din cer. În sala Military Trail 1611, Lucian loveşte, loveşte, loveşte. E transpirat, dar concentrat şi emană o forţă incredibilă. Incredibilă! Iar sala duduie sub greutatea pumnilor săi şi a unui vacarm apăsător pentru reporter. "Omoară-l! Rupe-i capul! Pune-l la podea!". E vocea soţiei lui Froch! De unde se aude?" Din boxele care-ţi sparg timpanele. Pentru a se obişnui cu atmosfera care va fi la Notthingham, chiar acasă la Froch, Lucian se pregăteşte cu corul galeriei engleze dat la maximum în sală. PUNE-ŢI CĂŞTILE şi ascultă atmosfera infernală!

>>>>>>

Mai sus sînt doar cîteva frînturi dintr-un reportaj de amploare care a transformat Gazeta Sporturilor de astăzi într-o ediţie specială. Marius Mărgărit, reporterul special GSP ajuns peste weekend în Florida pe traseul Bucureşti - Munchen - Charlotte - Palm Beach, asistă la pregătirile lui Lucian Bute. Pînă la meciul cu Carl Froch mai e o lună, dar campionul nostru e concetrat la maximum.

Continuarea poveştii, trucurile la care recurge antrenorul Larouche, ce nu-şi poate scoate  Bute din minte + imagini şi senzaţii descrise în detaliu de Marius Mărgărit pentru cititorii GSP şi fanii lui Lucian, DOAR ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A GAZETEI DE MÎINE. N-o rata!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.