Liga 1

I-au îndeplinit un vis » Marius Ciobanu, puştiul căruia i-a fost confiscat bannerul, a făcut parte, pentru două ore, din lotul Stelei

Marius Ciobanu, alături de jucătorii Stelei. // Foto: Rpressport

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copilul în vîrstă de 9 ani a fost invitat dimineaţă la FRF, unde s-a întîlnit cu Mircea Sandu, iar după-amiază a mers în Ghencea, s-a schimbat şi a ieşit pe teren alături de Chipciu şi de Tănase.

Marius Ciobanu a plîns vineri seară, cînd observatorul Nedelescu i-a confiscat bannerul pe care scrisese "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană". Dar episodul trist i-a facilitat o experienţă de vis pentru el: a fost primit la antrenamentul primei echipe a Stelei şi a făcut cîteva mişcări comandat de Stoichiţă, alături de Chipciu, al cărui nume îl avea scris pe spatele tricoului. Dimineaţă fusese şi la FRF, unde Mircea Sandu i-a dat cîteva cadouri.

Puştiul în vîrstă de 9 ani a participat şi la scurta şedinţă pe care Stoichiţă i-a ţinut-o echipei înaintea antrenamentului, în vestiar, şi a ieşit din cabină ţinut de mînă de antrenorul principal. Ajuns la teren, a dat mîna cu MM Stoica şi s-a jucat cu o minge cît a durat pregătirea fotbaliştilor. Cînd s-a trecut la mişcări de stretching, Stoichiţă l-a invitat să-i copieze pe Chipciu şi pe Tănase, şi Marius a părăsit chiar ultimul terenul, fiindcă a mai rămas să încerce şi cîteva şuturi la poartă.

"A fost o zi minunată. Ştiu sigur că într-o zi voi juca şi voi antrena aici. Pînă atunci, rămîn suporter stelist!" (Marius Ciobanu, junior al Stelei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.