Liga Campionilor

VIDEO & FOTO Barcelona - Chelsea 2-2 » Englezii scufundă Barca şi sînt în finala CL!

+14 Foto
sursa foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 aprilie 2012

S-a dat prima bătălie pentru primul loc în finala Ligii Campionilor, de la Munchen. După un meci dramatic, Chelsea a remizat pe terenul Barcelonei (2-2) şi merge mai departe cu 3-2 la general.

Barcelona - Chelsea » 2-2
Busquets 35 VIDEO
Iniesta 43 VIDEO
Ramires 45 VIDEO
Torres 90+1 VIDEO

Cu siguranţă că fanilor Barcei le va apărea în faţă figura lui Messi cînd îşi vor aduce aminte de coşmarul din această seară. Argentinianul a făcut poate cel mai prost meci al lui în tricoul blaugrana, şi asta chiar şi în condiţiile în care a reuşit o pasă de gol.

Messi a ratat de două ori faţă în faţă cu Cech pînă cînd Busquets a reuşit să deschidă scorul (35). Terry a fost eliminat cîteva minute mai tîrziu pentru un genunchi prostesc înfipt în spatele lui Sanchez, Iniesta a mişcat tabela la 2-0 (43) şi părea că pentru catalani va fi extrem de simplu.

Dar soarele blaugrana abia atunci începea să apună. Ramires a scăpat pe contraatac şi l-a executat pe Valdes cu un gol de brazilian adevărat pentru 1-2, scor la care Chelsea reintra în finală. Barca s-a fisurat de-a dreptul şi a început să ia apă la penalty-ul ratat de Messi. Argentinianul a mai lovit o dată bara, din acţiune, aducîndu-i pe spanioli la disperare. În prelungiri, Torres a dat lovitura de graţie după ce a scăpat singur cu Valdes.

Pentru celălalt loc din finala programată pe 19 mai, la Munchen, se vor bate mîine seară Real şi Bayern, în direct la TVR1/DolceSport şi liveTEXT pe GSP.ro, de la ora 21:45. În tur, a fost 2-1 pentru nemţi.



Echipele de start:

Barcelona: Valdés, Piqué, Puyol, Fàbregas, Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Alexis Sánchez, Messi, Cuenca
Rezerve: Pinto, Alves, Thiago Alcántara, Keita, Adriano, Pedro Rodríguez, Tello


Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Cahill, Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Meireles, Mata, Drogba
Rezerve: Turnbull, Bosingwa, Essien, Malouda, Torres, Kalou, Sturridge

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.