Tenis

Doi jucători din calificări în sferturi la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Daniel Brands merge în sferturi la Bucureşti

Articol de Florin Dincă  —  miercuri, 25 aprilie 2012

Surprize mari la Arenele BNR, unde doi jucători veniţi din calificări au ajuns în sferturile turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy.


Daniel Brands şi Attila Balazs se simt ca acasă în Bucureşti. Cei doi tenismeni au obţinut nu mai puţin de 5 victorii consecutive pe terenurile din Cotroceni şi rămîn în cărţi pentru cîştigarea trofeului.

Neamţul a avut misiunea mai uşoară, întîlnind un alt jucător venit din calificări. Jurgen Zopp a fost în meci numai pe durata primului set, cînd a împins jocul în tie-break. Brands şi-a menţinut calmul, adjudecîndu-şi prima parte a meciului.

În setul doi lucrurile s-au complicat niţel. Am avut parte de 5 break-uri, dar triumfător a ieşit acelaşi Daniel Brands. Scor final: 7-6(3) 6-3.

Attila Balazs a avut parte de un meci extrem de dificil. Jucătorul maghiar a dat peste Potito Starace, numărul 76 mondial. Între cei doi se află nu mai puţin de 374 de poziţii. Nu au contat însă în meciul direct. Starace nu a intrat deloc în meci, cedînd în final cu 3-6, 4-6.

Balazs îl va întîlni în sferturi pe Xavier Malisse, în timp ce Brands va juca împotriva învingătorului dintre Viktor Troicki şi Matthias Bachinger.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.