Liga 1

Sorine, înţelegi ceva?! :) » Strătilă trebuie să comunice prin intermediari cu antrenorul Bonetti

Dinamo a plătit 250.000 de euro pentru Strătilă în ianuarie şi trebuie să achite încă 150.000 de euro în iunie

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Strătilă recunoaşte că are nevoie de translator cînd trebuie să discute cu Bonetti, însă spune că italianul e un antrenor pe gustul său


Nu doar Marius Alexe e fericit cu Dario Bonetti. Sorin Strătilă, care, în ultimele etape cu Ciobotariu pe bancă, nu mai prindea nici lotul lărgit, a reintrat în circuit. A avut evoluţii apreciate cu Concordia (3-1) şi cu Ceahlăul (3-2), iar tehnicianul italian îi apreciază calităţile.
"Am trecut peste momentul prost imediat cum a venit domnul Bonetti. Înainte eram lăsat în afara lotului, nu ştiu de ce pentru că nimeni nu mi-a explicat nimic. Bonetti vorbeşte mereu cu mine, îmi dă încredere. Nu ştiu eu perfect italiană, dar avem translator la echipă, astfel că ne descurcăm. Mi-a zis că am viteză bună şi calităţi cu care nu se poate lăuda oricine, numai că trebuie să mai lucrez tactic, să fiu mai ordonat şi să fac şi faza defensivă", a declarat mijlocaşul de 25 de ani.

Strătilă îi roagă pe fani să nu mai huiduie echipa: "La primul meu meci ca titular, cu Sportul, au început suporterii să huiduie, să înjure şi gata, s-a terminat tot! Ce să mai joc?! Nu-mi mai ieşea nici un dribling, nimic. Cînd am fost încurajaţi, am făcut spectacol şi am bătut!".

171 de minute a jucat Strătilă în 6 partide în acest sezon pentru Dinamo. N-a izbutit nici un gol sau vreo pasă decisivă

"Cînd mergi cu Dinamo prin ţară, toată lumea îţi acordă atenţie, însă trebuie să fii mereu sus, să joci bine, altfel e jale, din iubit devii înjurat"
Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo

"Văd că rapidiştii vin tare de tot din urmă, sper să facă şi ei un egal cu Steaua, să se mai tempereze"
Sorin Strătilă, mijlocaş Dinamo


"Mită" pentru un loc de titular :)
George Ţucudean a fost subiectul glumelor în vestiarul dinamovist. La antrenamentul de ieri, atacantul de 21 de ani şi-a etalat ultima achiziţie de lux, un Ferrari 458, în valoare de 200.000 de euro, apoi a mers în vestiar şi i-a oferit antrenorului Bonetti ultimul model de ghete apărut pe piaţă. Încălţările, în culorile rivalei Steaua, cu inserţii albe, aveau inscripţionat şi numele atacantului (foto). "Cadoul ăsta e cu subînţeles, vrei să fii titular nu?!", s-au amuzat "cîinii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.