Liga 1

Zotta ironizează refuzul galeriei Stelei de a veni în Giuleşti: "Şi MM în faţa cui îngenunchează?" :)

Pentru gestul său, de a pune echipa în genunchi, MM a fost pus la zid de mai multe foste glorii ale Stelei

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Constantin Zotta îi face o aroganţă omologului său din Ghencea, auzind că fanii Stelei nu vor merge în Giuleşti


Derby-ul Rapid - Steaua se joacă şi în afara gazonului. Disputa a fost încinsă de scandalul pe marginea numărului de bilete pe care Rapid le pune la dispoziţie roş-albaştrilor şi continuă la nivelul conducerii.

Auzind că galeria Stelei nu va fi prezentă la meci, Constantin Zotta, preşedintele Rapidului, a făcut o declaraţie prin care îl ironizează pe managerul general din Ghencea, Mihai Stoica. "Păi, dacă suporterii lor nu o să fie prezenţi duminică seara în Giuleşti, stau şi mă întreb în faţa cui o să mai îngenuncheze MM la finalul partidei?", a declarat Zotta.

Oficialul giuleştean face trimitere la gestul pe care Mihai Stoica l-a făcut în martie 2011, după un meci Steaua - FC Braşov 0-3. Atunci, MM le-a cerut jucătorilor şi antrenorilor să se aşeze în genunchi în faţa galeriei: "Toată lumea în genunchi, să moară mă-sa, că altfel nu mai scăpăm de ăştia!". Singurul care a refuzat atunci să-l asculte pe MM a fost Marius Lăcătuş.


5-1 pentru Rapid a fost cea mai categorică victorie obţinută de gruparea giuleşteană în istoria confruntărilor cu Steaua, meci disputat în primăvara lui 2010 pe Giuleşti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.