Liga 1

Suporterii gălăţeni îl atacă pe Grahovac: "El a dat primul pumn!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2012

Liga Suporterilor Gălăţeni 1993 a emis un comunicat de presă prin care fanii spun varianta lor în cazul conflictului de după meciul cu Astra. Află mai multe despre conflict AICI


"Domnul, şi folosim acest apelativ pentru a demonstra că faţă de domnia sa noi avem ceva bun simţ, Dorinel Munteanu a reuşit prin cuvinte de genul «mucoşilor», «m*******r», «drogaţilor» să aprindă acea discuţie care până la urmă era una logică din moment ce suporterii ar trebui să fie parte integrantă din club, lucru imposibil la Galaţi se pare, din moment ce fanii sunt cei care rămân cu mult după ce dânsul şi mercenarii ce alcătuiesc acum această echipă vor fi plecaţi. Este şi cazul lui Adrian Sălăgeanu care ne-a numit «moldoveni împuţiţi».

Ce s-a întâmplat vineri seară este absolut de neconceput, ca nişte jucători, care reprezintă culorile clubului nostru să fie atât de vexaţi de nişte amărâţi, de nişte «mucoşi» care au avut tupeul sa-i tragă pe ei la răspundere, să recurgă la injurii cât mai ales la violenţă fizică, în frunte cu antrenorul acestora.

Astfel la violenţă s-a răspuns prin violenţă nemaiputând fi vorba de bună înţelegere sau dialog din moment ce jucătorilor li se adresează întrebări, iar aceştia răspund prin palme, pumni şi flegme. Vineri seara au dispărut definitiv ca oameni persoane precum Branko Grahovac care a stat la baza întregului conflict, el aruncând primul pumn şi de asemenea ridiculizând statutul social al fiecărui suporter oţelar prin fraza «amărâţilor voi munciţi pe 200 de euro pe luna».

Pe aceştia îi anunţăm, cât şi pe restul că în urma celor întâmplate recent protestele vor continua."

Liga Suporterilor 1993

Comunicatul poate fi citit integral pe site-ul suporterilor Oţelului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.