Liga 1

Borcea încinge derby-ul Rapid - Steaua » Dinamovistul încearcă să destabilizeze rivalele

De rezultatul duelului dintre Teixeira și Bourceanu depinde în mare măsură soarta titlului

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Copos îi dă afară pe toţi, dacă nu ia titlul, iar Steaua, dacă pierde, se menajează în meciul cu noi", aşa a sunat mesajul lui Cristi Borcea.


Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, l-a dat de gol pe George Copos. Chiar dacă alb-vişiniii, aflaţi la un singur punct în spatele liderului Dinamo, susţin în cor că nu-i interesează titlul, Borcea spune că pentru Copos ar fi tragedie dacă Rapid nu termină pe primul loc. "Bat cîmpii, nu-i crede nimeni cînd spun că nu-i interesează să fie campioni! Copos îmi spunea şi cînd echipa era la distanţă mare în urmă că vrea neapărat titlul, că se scufundă planeta. Fix aşa mi-a zis: «Dacă nu triumfăm, îi dau afară pe toţi»", a spus Borcea la GSP TV.

Apoi, dinamovistul a dezvăluit care e rezultatul pe care şi-l doreşte în meciul de duminică seara: "Eu sper să se termine egal. Dacă vor cîştiga giuleştenii, atunci devin cei mai periculoşi, au program bun. Sincer, eu mi-aş dori ca Dinamo să termine pe locul unu şi Steaua pe doi. Dar dacă roş-albaştrii nu pot ţine pasul, mă gîndesc că nu-l poate lăsa Gigi Becali pe finul lui la greu în penultima etapă. Nu facem blat, dar va odihni anumiţi jucători în vederea meciului cu CFR".

"În acest final de sezon, rapidiştii mi se par cei mai periculoşi, dar şi steliştii. Nu vreau să-l supăr pe naşu' pentru că în utima etapă, cînd o va întîlni pe CFR, mă poate face campion"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.