Campionate

Blackout după ciocnirea cu Valdes » Pique nu-şi aduce aminte că a jucat 18 minute contra lui Chelsea! :S

+4 Foto
Gerard Pique s-a ciocnit violent de Victor Valdes şi a fost transportat la spital (sursa foto:Reuters)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 aprilie 2012

Fundaşul central al Barcelonei se resimte serios după ciocnirea violentă cu Valdes, din meciul cu Chelsea (2-2), şi va avea nevoie de o săptămînă de pauză, după ce în această dimineaţă a fost externat din spital.

Gerard Pique a ieşit foarte şifonat aseară, după doar 18 minute jucate contra lui Chelsea. Apărătorul de 25 de ani s-a ciocnit dur de propriul portar, ieşit să boxeze un balon din faţa lui Drogba. Iniţial, după secunde bune de şoc, în care părea că nu-şi revine, Pique a reintrat pe teren şi a vrut să continue meciul. A avut chiar o intervenţie bună în faţa lui Drogba, însă era clar că nu poate continua. Guardiola a făcut schimbare, trimiţîndu-l în locul său pe Dani Alves. Pique a fost ajutat de staff-ul medical să ajungă la vestiare, iar medicii au decis că e nevoie să-l transporte la spital, unde i-au fost făcute mai multe analize. Rezultatele i-au liniştit pe fanii catalanilor, pe colegi şi pe antrenori, din testele făcute nereieşind că fundaşul ar avea ceva grav. I s-a recomandat o săptămînă de pauză, după care va fi supus din nou unor teste medicale.

Presa spaniolă scrie că Pique a petrecut noaptea sub supraveghere medicală şi a fost externat în această dimineaţă. Jucătorul va purta un guler cervical cîteva zile.

Comoţia puternică suferită de apărător îi dă însă motive de îngrijorare lui Guardiola şi staffului său. Pique nu-şi aducea aminte absolut nimic din meci, nici măcar că ar fi jucat. După ce a fost transportat la spital, Pique nu a putut urmări a doua parte din meci şi a aflat rezultatul întîlnirii de la părinţii săi.  Cele 18 minute în care s-a aflat pe teren practic n-au existat pentru fundaşul central!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.