Liga Campionilor

Fanii Barcei lui Pep » Suporterii catalani şi-au aplaudat frenetic favoriţii eliminaţi de Chelsea

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La cîteva clipe după golul de 2-2, "Camp Nou" a erupt, cîntînd şi aplaudîndu-şi jucătorii învinşi


Foarte puţin trecuse de cînd Torres îl driblase pe Valdes, marcînd golul care a pus punct semifinalei. Curios, reuşita atacantului lui Chelsea nu a îngheţat arena. I-a dat putere!

Imediat, oceanul de susţinători catalani a început să cînte cu şi mai multă viaţă. "Oh le le, oh la la, ser del Barca es el millor que hi ha" (Să ţii cu Barca e cel mai frumos lucru posibil) pe o singură voce, de uriaş, continuat apoi cu imnul clubului blaugrana, încheiat cu un cutremurător "Barca, Barca, Barca!". Era răspunsul suporterilor pentru un joc fantastic, pentru cele 13 trofee din ultimii trei ani.

"A fost impresionantă reacţia fanilor, care au marcat golul pe care echipa nu l-a reuşit împotriva lui Chelsea", a observat cotidianul catalan Mundo Deportivo. "Nu există în istoria Barcelonei o asemenea atitudine".

"Impresionantă reacţia fanilor, care au marcat golul pe care echipa nu l-a reuşit. Nu există în istoria Barcelonei o asemenea atitudine a suporterilor"
Mundo Deportivo, cotidian catalan

95.845 de spectatori au fost marţi seară pe "Camp Nou" la returul semifinalei cu Chelsea

O noapte în spital. 7 zile de pauză
Marţi seară, Pique a fost victima propriului portar, Valdes, care a ieşit să boxeze mingea şi l-a lovit violent, cu şoldul în cap, pe fundaşul Barcei. Comoţie puternică şi, chiar dacă şi-a revenit din şoc, n-a mai continuat. Înlocuit în minutul 25, fundaşul (25 de ani) a fost transportat la spital, unde a fost ţinut sub observaţie întreaga noapte. Toate rezultatele examenelor au ieşit bine, fiind externat ieri dimineaţă. Pique are nevoie de 7 zile de pauză pentru recuperare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.