Liga 1

Mărgăritescu: "Mi-e teamă să nu ajung la închisoare nevinovat!"

Mărgăritescu spune că a fost un cumpărător de bună-credinţă şi are încredere în justiţie

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  joi, 26 aprilie 2012

Mărgăritescu e uluit de decizia luată azi de instanţă, aceea ca el să fie închis timp de trei ani pentru tăinuire în dosarul furtului de maşini de lux. Mijlocaşul de 32 de ani tocmai ce primise o veste bună cînd a fost reprimit la antrenamentele Mioveniului cu şanse de titularizare, însă noutăţile de azi l-au întristat.


- Andrei, te aşteptai la această sentinţă?
- Avînd în vedere că eu sînt singurul din acest dosar care nu ştie pe nimeni dintre cei implicaţi, credeam că nu voi primi nimic cu executare. Consider că, dacă judecătorul a dat condamnare la închisoare cu executare tuturor din dosar, trebuia să-mi dea şi mie. Am încredere în justiţie că mi se va dovedi dreptatea.

- Pari destul de liniştit, nu eşti afectat deloc?
- Sînt liniştit pentru că ştiu că sînt curat, ba, mai mult, am fost un cumpărător de bună-credinţă şi am mai plătit şi o grămadă de bani pe acea maşină. Problema e că îmi afectează imaginea acest caz, am fost arestat atunci 24 de ore cu cătuşe ca un infractor, deşi sînt nevinovat.

- Ţi-e teamă ca nu cumva recursul de la Curtea de Apel să nu schimbe nimic?
- După ce mi s-a întîmplat mie, am ajuns la concluzia că se poate întîmpla orice, deci sînt pregătit de orice! Chiar vreau să mă interesez dacă s-a mai întîmplat ca oameni nevinovaţi să facă puşcărie. Problema e că eu nu am păcălit pe nimeni, ci se pare că m-am păcălit singur!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.