Liga 1

Mihai Stoica face mişto de rapidişti înainte de derby: "Nu e vina mea că pentru ei limba română e primejdioasă" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 April 2012

Mihai Stoica a vorbit într-o conferinţă de presă despre derby-ul Rapid - Steaua. Managerul roş-albaştrilor i-a ironizat din nou pe fanii giuleşteni şi a explicat problema cu numărul de biletele pentru suporterii Stelei

"Aveam o reciprocitate ca noi să primim 500 de bilete, am înţeţes că nu se poate decît 406. Zotta mi-a explicat că cei de la Federaţie nu acceptă ca mai mult de 406 suporteri ai unei echipe vizitatoare să meargă în Giuleşti. Sperăm să se rezolve problema mîine şi suporterii Stelei să primească mai multe locuri.

E un meci decisiv pentru noi cel din Giuleşti. Nu avem voie să ne gîndim decît la victorie. Nu e un meci mai greu decît cel de la Galaţi", a spus Mihai Stoica.

Managerul Stelei a făcut referire şi la varianta ca la meciul din Giuleşti să fie filmat pentru a nu incita suporterii: "Am auzit că vor fi două camere, eu sînt obişnuit cu patri camere, ca la emisiunea de la Digi Sport. Dacă e nevoie voi purta şi lavalieră. Nu eu îi provoc pe fanii Rapidului. Nu eu am scris bannerul cu "diavoli vişini". Am citit şi eu Cehov: Livada de vişini. Nu eu am scris "fi tare", eu scriu aşa cînd mă refer la un diametru. Eu am performanţe şcolare mari. Limba română e primejdioasă".


MM, de la Digi TV la Giuleşti TV! » Măsuri incredibile pe care şefii Rapidului le iau împotriva managerului Stelei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.