Liga 1

Alex Ioniţă se revoltă: "Eu de ce nu mai joc?" :X

Articol de Adrian Tănase  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexandru Ioniţă este nemulţumit că nu a mai prins echipa de la meciul cu Ceahlăul şi crede că Lucescu trebuia să-i dea mai multe şanse de a juca


Atacantul împrumutat de la Koln era marea speranţă a rapidiştilor pentru acest retur. După accidentarea lui Pancu din meciul cu U Cluj, Ioniţă a fost integralist cu Petrolul, cînd a marcat primul gol al întîlnirii, şi a mai fost titular doar la eşecurile cu Chiajna şi Ceahlăul, dar a fost schimbat de fiecare dată la începutul reprizei secunde. Ultima oară a evoluat pentru alb-vişinii acum mai bine de o lună, în deplasarea de la Braşov. De atunci, a lipsit la 4 meciuri de campionat şi la dubla manşă din semifinala cu Vaslui.

Fotbalistul e nemulţumit de statutul său din acest moment şi şi-a declarat indignarea în discuţiile cu apropiaţii: "Nu înţeleg de ce nu mai joc deloc. Atunci au fost nişte rezultate mai slabe şi eu am ieşit ăla vinovat. Alţii au primit multe şanse chiar dacă nu evoluau prea bine, eu, nu. Vreau să joc mai mult, să arăt că n-am venit degeaba înapoi. Dar cred că nu se poate din cîte observ. O să plec şi gata".
Ioniţă a jucat în cariera sa un singur derby împotriva Stelei, la celebrul 5-1 de acum 2 ani. Atacantul a marcat atunci primele două goluri ale partidei chiar în poarta lui Tătăruşanu.

33 de meciuri a jucat Ioniţă în Liga 1, marcînd şi 11 goluri, toate pentru Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.