Liga 1

Cu ce vrea să-i motiveze Stoichiţă pe stelişti înaintea derby-ului cu Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 aprilie 2012

Gigi Becali a anunţat ieri că jucătorii Stelei nu au nici o primă specială la derby-ul din Giuleşti, pedeapsă pentru eşecul cu Vaslui. Antrenorul roş-albaştrilor, Mihai Stoichiţă, spune că are totuşi metoda prin care să-şi motiveze elevii.

"La şedinţa tehnică dinaintea jocului le voi pune declaraţia lui Hagi despre acest meci. E important să vadă cum gîndesc steliştii adevăraţi", a dezvăluit "Lippi" la Fanatik Show de pe DigiSport.

Stoichiţă se referă la afirmaţia pe care Hagi a făcut-o în urmă cu două zile: "Rapid n-a fost şi n-o să fie niciodată favorită cu Steaua! Întotdeauna Steaua va fi favorită în acest duel".

"Principalul" din Ghencea spune că respectă echipa giuleşteană, pe care o consideră mult mai experimentată. "De la noi doar Tibi Bălan, Rusescu şi MM Stoica au mai cîştigat un titlu, cu Urziceni. Şi Iliev, în Bulgaria. În rest, am fotbalişti care nu au mai trecut printr-o astfel de experienţă.

Se vor întîlni două echipe care pornesc de la acelaşi nivel, Rapid în nici un caz nu e favorită. Bravo lui Răzvan, dintr-o echipă ce părea în derivă a reuşit să readucă Rapidul în lupta la titlu", a precizat Stoichiţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.