Liga 1

Gigi contra Răzvan » Becali şi Lucescu jr sînt strategii care au în mînă soarta derby-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 April 2012

Steliştii trebuie să bată în Giuleşti pentru a mai spera la titlu, dar se tem de forţa grupului pe care Răzvan Lucescu a creat-o. Antrenorul giuleştenilor e singurul de la echipele cu şanse la titlu care a rămas pe poziţii de la începutul sezonului.

Rapid - Steaua nu e şi un duel al antrenorilor. Steliştii se tem cel mai mult de capacitatea lui Răzvan Lucescu de a-şi motiva elevii şi pe priceperea sa de a pregăti tactic meciurile. La Steaua, Gigi Becali a anunţat de la începutul săptămînii că se va implica personal în alcătuirea echipei pentru a nu risca un accident în Giuleşti.

Atît patronul roş-albaştrilor, cît şi managerul Mihai Stoica îl consideră pe Răzvan arma numărul 1 a Rapidului. "Rapidul nu e mare echipă. Rapidul e Răzvan Lucescu, în rest care-s marii jucători ai lor? În afară de Deac şi Herea, n-au nimic", a spus Gigi Becali.

MM e impresionat şi el de calităţile lui Lucescu jr.: "Răzvan îşi organizează foarte bine echipa şi are mereu soluţii. Dacă eşti antrenor mare, găseşti mereu soluţii, indiferent ce sistem joci".

Doar victoria o mai ţine pe Steaua în cursă
Pe Rapid şi Steaua le despart în acest moment 2 puncte în clasament. Roş-albaştrii vor ieşi din cursa pentru titlu dacă vor pierde în Giuleşti, în timp ce rapidiştii ar face un pas foarte important pentru primul loc dacă vor învinge în derby.

Gigi nu vine la meci
Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că nu va merge la partida din Giuleşti. "Nu merg acolo, nu-mi place stadionul ăla, e urît rău. Au ei galerie, dar atmosfera pe stadion e una urîtă, nu-mi place deloc!", a spus Becali la GSP TV. El a anunţat şi că Latovlevici va juca titular în faţa lui Pîrvulescu: "Am zis că-mi place Pîrvulescu, dar Latovlevici e peste el şi a jucat foarte bine la meciul cu Vasluiul, chiar dacă a lipsit cinci luni de pe gazon!".

Rapid - Steaua se va disputa duminică, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.