Liga 1

Duelul "decarilor" » Rapidiştii îşi pun speranţele în Herea, steliştii în Tănase. Cine va ieşi învingător?

Cristi Tănase şi Ovidiu Herea vor fi actorii principali în derby-ul Rapid - Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 aprilie 2012

Rapid şi Steaua aşteaptă de la jucătorii care pot face diferenţa să se remarce în derby-ul de duminică. Giuleştenii îşi pun toate speranţele în Herea sau Deac, în timp ce steliştii se bazează pe Cristi Tănase şi Mihai Costea

Gigi Becali a anunţat că Steaua va juca 4-4-2 contra Rapidului, iar Mihai Costea şi Rusescu ar putea face cuplul de atac. Patronul Stelei aşteaptă ca Tănase să-şi demonstreze valoarea în derby şi să decidă meciul în favoarea roş-albaştrilor.

"Dacă nu batem, Tănase, Chipciu, Mihai Costea să nu mai spună că sînt valoroşi, să nu mai spună că vor la echipa naţională. Bă Tănase, cîştigă şi tu o dată un meci că toată lumea zice că eşti mare fotbalist!", a fost mesajul lui Gigi Becali pentru jucătorii săi cheie.

Răzvan Lucescu l-a urcat pe Ovidiu Herea ca atacant central, decizie pe care Mihai Stoica o consideră foarte inspirată: "Soluţia cu el atacant a fost foarte bună, mai ales că Rapid nu are un vîrf de careu de valoare. Dacă eşti antrenor mare, găseşti mereu soluţii, indiferent ce sistem joci".

3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Tănase în acest sezon pentru Steaua
10 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Herea pentru Rapid în acest sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.