Altele

O'Sullivan s-a răţoit la organizatori, Williams a fost aproape să doarmă prin parcuri :O

Ronnie O'Sullivan (foto: expressandstar.com)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 aprilie 2012

Ronnie O'Sullivan joacă împotriva lui Mark Williams, în ceea ce este meciul-şoc al optimilor la Campionatul Mondial de Snooker. Englezul nu a pierdut niciun meci împotriva lui Williams, în ultimii 10 ani, şi spune că e pregătit să facă faţă unui nou meci epic

Prima oară s-a răţoit la organizatori, o modă pe care mai mulţi jucători au adoptat-o în ultima perioadă. "Am avut mononucleoză. Ei mi-au trimis o scrisoare în care am fost avertizat că am lipsit la 12 turnee de puncte în ultimii 2 ani şi că pot să fiu penalizat. Ştiu că sînt, încă, unul dintre cei mai buni jucători de snooker din lume. Dar atunci cînd sînt bolnav, ar trebui să mi se acorde mai multă atenţie". După care a ameninţat: "Sînt pregătit pentru Williams. Sper să continui lupta".

[Meci GROAZNIC la Crucible! Hendry-Higgins, o sărbătoare ratată]

De cealaltă parte, Williams a avut alte probleme. Galezul a uitat să îşi rezerve o cameră de hotel în Sheffield şi a petrecut o bucată bună de noapte căutînd adăpost. "La felul cum mi se răspunde, e posibil să dorm într-o rulotă sau pe bancă în parc".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.