Liga 1

Copos aleargă după Nikolici » Atacantul Stelei este dorit în Giuleşti

Stefan Nikolici ar putea schimba echipa din vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

George Copos a vrut să le dea o lovitură steliştilor chiar înaintea derby-ului de diseară. Patronul Rapidului l-a sunat pe Marian Iancu pentru a negocia transferul definitiv al lui Stefan Nikolici (22 de ani).

Tratativele nu s-au materializat din cauza preţului fixat de timişoreni: 750.000 de euro! Aceeaşi sumă trebuie să o achite şi Steaua dacă se decide să-l păstreze pe atacantul de 22 de ani.

Chiar dacă Becali a spus că nu-l mai vrea în Ghencea, bănăţenii trebuie să aştepte finalul lunii mai pentru a-l vinde, deoarece atunci expiră termenul pînă la care roş-albaştrii pot beneficia de clauză, ei avînd prima opţiune.

Marian Iancu si-a exprimat aseară poziţia la Dolcesport: "Din punct de vedere al Timişoarei, cea care deţine drepturile federative ale jucătorului, Nikolici este jucătorul Rapidului. Am fost căutat de domnul Copos şi ne-am înţeles." Citeşte AICI mai multe.

Gigi s-a supărat pe Copos şi nu vine la derby

Patronul Stelei a anunţat că nu se va duce la derby şi că jucătorii Stelei nu vor primi nici un bonus la victorie: "Nu mai dau nici o primă, nici pentru derby. Eu i-am zis lui Copos: "Nu vin în ţigănia aia la tine". Răzvan Lucescu e antrenor bun, scrie pe el".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.