Diverse

Anghel Iordănescu vrea să fie primarul general al Bucureştiului » "Sînt foarte încrezător că voi cîştiga!"

Foto: Mediafax

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 aprilie 2012

Fostul antrenor al Stelei şi al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, are planuri mari în această vară. El încearcă să-l bată pe actualul primar general al Capitalei, Sorin Oprescu, dar şi pe Silviu Prigoană candidatul PDL pentru funcţia de edil şef al Capitalei.

Senatorul UNPR şi-a depus în această dimineaţă candidatura pentru funcţia de primar general la Biroul Electoral Municipal, alături de liderii partidului Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu (actualul primar al sectorului 2), dar şi de către mai mulţi colegi de partid.

După depunerea candidaturii acesta a vorbit despre ceea ce-şi doreşte de la Bucureşti, dar şi de la bucureşteni. "Sînt foarte încrezător că voi cîştiga. Îmi amintesc că, cu ceva timp în urmă, bucureştenii mi-au dat un mandat cînd am reprezentat sportul românesc. Am reuşit şi atunci, am încredere că voi reuşi şi acum", a spus candidatul UNPR la Primăria Bucureşti.

Tot astăzi, în jurul orei 11:00 şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar, actualul edil şef Sorin Oprescu, cel care va candida independent cu susţinerea USL.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.