Campionate

VIDEO Real Madrid s-a distrat cu Sevilla, scor 3-0, şi aşteaptă un eşec al Barçei contra lui Rayo ca să declanşeze fiesta

sursa foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 aprilie 2012

Cu trei etape înainte de finalul competiţiei interne din Spania, Real Madrid se află la un pas de victoria finală

. Echipa lui Jose Mourinho a cîştigat astăzi, pe teren propriu, cu FC Sevilla, scor 3-0 şi poate deveni campioană chiar din această rundă dacă FC Barcelona pierde cu Rayo Vallecano (azi, 22:30)

Cristiano a deschis scorul ('19 VEZI AICI VIDEO), iar Benzema a înscris şi el două goluri ('49 VEZI AICI VIDEO, '53 VEZI AICI VIDEO). Chiar dacă francezul a dat o "dublă", omul meciului cu Sevilla a fost, şi de această dată, Cristiano Ronaldo. Atacantul portughez a ajuns astfel la 43 de goluri în campionat şi 57, în toate competiţiile.

Datorită acestei reuşite, Ronaldo a strîns 9 goluri în ultimele cinci întîlniri cu FC Sevilla, dintre care 8 marcate în ultimele trei. Singura echipă în faţa căreia a fost mai prolific a fost Malaga (10 goluri).

Cristiano Ronaldo a urcat pe locul 10 în topul celor mai buni marcatori din istoria formaţiei Real Madrid, cu 109 goluri în 98 de meciuri, devansîndu-l pe Pahino, cu 108.

În acest sezon, atacantul portughez s-a aflat la baza a 69 de goluri (57 marcate de el şi 12 pase decisive), cu unul mai mult decît anul trecut (53 de goluri şi 15 pase decisive).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.