Liga 1

Membrii CCA sînt revoltaţi: ”A fost penalty clar. Dacă era un arbitru român, s-ar fi discutat trei zile”

Eric Bicfalvi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 aprilie 2012

Dan Lăzărescu, membru CCA, a comentat una dintre fazele controversate din derby-ul Rapid-Steaua (1-1), cea în care Eric Bicflavi a comis un henţ în careu, însă centralul ”ceh” nu a dat penalty.

În minutul 85, arbitrul Miroslav Zelinka nu a văzut un henţ clar comis de Bicfalvi în propriul careu şi nu a dictat penalty, aşa cum s-ar fi impus, lucru confirmat şi de reluările TV. Cehul a m ai comis alte două greşeli majore: nu l-a eliminat pe Bicfalvi nici în minutul 24, cînd merita al doilea ”galben”, şi nici în minutul 64, cînd, din nou, ar fi trebui avertizat.

Citeşte şi: VIDEO Rapid - Steaua 1-1 nu ajută pe nimeni » Războiul de 4 minute

"Este o lovitură de la 11 metri indiscutabilă şi o greşeală a arbitrului. Chiar dacă toată lumea îi laudă, vedem că şi brigăzile străine greşesc şi o fac destul de grav. Au mai fost erori şi la începutul partidei, dar una peste alta nu a fost un arbitraj rău. Dacă ar fi fost un arbitru român, probabil că s-ar fi discutat 3 zile pe această temă. Sînt şi aspecte pe care arbitrii români ar trebuie să le înveţe de la cei străini, dar rămîn la ideea că ai noştri s-ar fi descurcat mai bine decît cei veniţi", a spus Dan Lăzărescu la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.