Liga 1

Se închide Giuleştiul! Rapid va disputa două partide cu porţile închise!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 mai 2012

Clubul Rapid a fost sancţionat cu disputarea a două etape cu porţile închise şi 40.000 de lei penalitate financiară de Comisia de Disciplină a LPF ca urmare a incidentelor provocate de propriii suporteri la meciul cu Steaua

"În baza art.83.2, lit.b se sancţionează clubul FC Rapid cu măsura programării unui joc fără spectatori şi o penalitate de 20.000 lei; În baza art.83.2., lit.c, coroborat cu art.54.6 se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 10.000 lei; În baza art.83.2, lit.d se sancţioneaza clubul FC Rapid cu măsura programării a 2 jocuri fără spectatori şi o penalitate de 40.000 lei. În baza art.45.1 din RD, coroborat cu art.82.1 se contopesc sancţiunile aplicate mai sus, în sensul că FC Rapid urmează să execute sancţiunea cea mai aspră, respectiv măsura programării a 2 jocuri fără spectatori şi o penalitate sportivă de 40.000 lei. Cu recurs", anunţă LPF pe site-ul oficial.

Fanii rapidişti au aprins artificii şi torţe în timpul derby-ului cu Steaua, 1-1. Cu terenul suspendat, Rapid a disputat meciul retur din semifinalele Cupei României contra Vasluiului doar cu femei şi copii în tribune.

Următoarele două partide ale giuleştenilor de pe teren propriu:

Rapid - Tg. Mureş
Rapid - Pandurii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.