Liga 1

VIDEO I-au burduşit » Sibiul se apropie de retrogradare după înfrîngerea cu Ceahlăul

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sibiul e tot mai aproape de Liga a 2-a, în vreme ce trupa lui Enache a făcut un pas imens spre salvarea de la retrogradare VEZI AICI REZUMATUL VIDEO!


Voinţa şi-a jucat ieri una dintre ultimele cărţi în încercarea de a se salva de la retrogradare. Zăgrean (5) i-a luat tare pe moldoveni, dar a ratat incredibil din 6 metri. Ceahlăul s-a reaşezat în defensivă şi a blocat culoarele gazdelor, iar acest lucru a oferit o primă repriză extrem de anostă, care s-a animat doar pe final, cînd Beza (45) a şutat periculos din afara careului. Amfitrionii au căutat golul şi după pauză, dar Dîlbea (57) a lovit bara după o minge bîlbîită de Jovici.

Nemţenii şi-au jucat perfect partitura şi au apăsat acceleraţia după o oră de joc. Stana a obţinut o lovitură de pedeapsă după ce Bar a făcut stupid henţ în careu, iar Golubovici (62) a marcat primul gol al meciului: 0-1! După doar două minute, puştiul Andrei Pavel (19 ani) l-a păcălit pe Miron cu o "scăriţă" din interiorul careului şi a dat startul bucuriei din tabăra oaspeţilor.

Ardelenii au forţat pe final. Zăgrean (75, 77) a ratat în două rînduri reducerea avantajului, dar tot el s-a revanşat şi a înscris (81) după un corner executat perfect de Tătar. Voinţa a rămas fără vlagă în ultimele minute şi nu s-a mai putut apropia de poarta lui Jovici.


Fază grea pentru Gero
Brigada condusă de Sebastian Colţescu a avut parte de un moment dificil la scorul de 0-2. În minutul 66, Iulian Popa a înscris după pasa lui Bunea, dar asistentul Szabo Gero a ridicat fanionul pentru a semnaliza poziţia de ofsaid a atacantului. Reluările i-au dat dreptate tuşierului, ofsaidul fiind însă unul la limită.

"Cea mai mare greşeală ar fi să ne considerăm salvaţi! Mai avem cinci meciuri teribile. Abia după ce mai strîngem măcar 5-6 puncte putem destupa şampania"
Costel Enache, antrenor Ceahlăul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.