Liga 1

VIDEO Sibienii acuză: ”Ne-am săturat de metodele comuniste. Presat de Pinalty, arbitrul ne-a defavorizat şi jignit”

Lukanovici (stînga) și ceilalți sibieni sînt tot mai aproape de liga secundă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 mai 2012

Partida dintre Voinţa Sibiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ (1-0) s-a terminat cu scîntei. Le-au produs gazdele, care l-au atacat pe ”centralul” Sebastian Colţescu deoarece ar fi cedat presiunilor şi ameninţărilor făcute de preşedintele clubului moldovean, Gheorghe Ştefan, alias Pinalty.

Vezi aici un rezumat al meciului.

Cel mai vehement a fost antrenorul Sandu Tăbîrcă: ”Ne-am săturat de asemenea metode comuniste! După meciul Ceahlăului cu CFR a ieşit domnul Pinalti şi a început să pună presiune pe arbitri. Astea sînt metode comuniste şi chiar ne-am aşteptat la o chestie ostilă. Rezultatul s-a văzut cu noi. O echipa care nu trece de centrul terenului 80 de minute şi la prima acţiune i se dă 11 metri! Nu contest, dar uşurinţa cu care s-a dat...”.

Tot tehnicianul ardelenilor a precizat: ”Dacă ne uităm la Liga Campionilor, unde este vorba despre milioane de euro în joc, au fost situaţii de penalty şi arbitrul spune că nu poate să strice echilibrul unui meci cu un 11 metri ieftin. La noi nu contează, la noi se calcă pe cadavre”.

A venit apoi cu detalii: "I-am reproşat celui de-al patrulea arbitru că s-a acordat penalty foarte uşor, după care Colţescu îi spune în cască arbitrului de rezervă că «a recunoscut jucătorul». L-am întrebat pe Bar dacă a spus aşa ceva  şi el mi-a zis că «din contră, i-am spus clar că am avut mîna lipită de corp». Şi ăsta este un lucru care dă de gîndit".

Totodată, jucătorii Sibiului s-au plîns la vestiare de faptul că arbitrul le-a vorbit urît pe teren, atitudinea acestuia fiind ”ostilă de la bun început”. Ei au reclamat că Sebastian Colţescu li s-a adresat cu "bă, nesimţitule!" sau "bă, ţărănuşule!", situaţie care îi determină pe oficialii Voinţei să creadă că totul "miroase necurat".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.