Liga 1

A văzut iar moartea cu ochii! » Sport extrem şi periculos pentru o fostă glorie a ”cîinilor”

+2 Foto
Foto: rallymagazin.ro

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Florentin Petre, antrenorul secund al celor de la Dinamo 2, s-a rostogolit cu maşina la raliuri, a tras o sperietură groaznică, dar nu s-a lăsat, a continuat cursa.

Florentin Petre, 36 de ani, nu se astîmpără. Antrenorul secund al echipei a doua s-a aflat iar într-o situaţie limită, jucîndu-se cu viaţa sa. Practicant al raliurilor profesioniste, fostul mijlocaş a participat zilele trecute la Campionatul Naţional, la Timişoara. "Piticul" a avut parte de o experienţă şocantă pentru mulţi: a derapat cu maşina la 160 km/h, s-a răsturnat şi-a ajuns în şanţ!

A povestit ieri: "Totul s-a derulat rapid, nici nu am realizat pe moment ce s-a întîmplat. De-abia după cursă am stat şi m-am gîndit la ceea ce ar fi putut fi. Am ieşit din maşină viu şi nevătămat, alături de copilot, am redresat automobilul şi ne-am continuat cursa. Oricum, voi continua, eu cred că raliurile sînt mai sigure decît multe alte activităţi".

Hobby-urile i-au mai dat emoţii lui Florentin. În iulie 2001, în timpul unei partide de pescuit în Delta Dunării, s-a electrocutat şi s-a ales cu arsuri în diverse zone ale corpului.

6 goluri a marcat Petre pentru prima reprezentativă a României în 53 de partide

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.