Liga 1

Lucescu Jr. nu se gîndeşte încă la titlu: ”Ar fi ilogic să vrem campionatul!”

Lucescu Jr. evită să pună presiune pe propii săi jucători.

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răzvan Lucescu cîştigă, dar susţine că Rapid n-are voie să spere la titlu din pricina greşelilor arbitrilor şi-l ironizează pe Gigi Becali.

- Domnule Lucescu, cum a fost meciul?
- Am cîştigat în stil italian, adică după golul lui Grigore am închis toate culoarele spre poarta noastră. Oricum, am controlat situaţia pe tot parcursul jocului, deci meritam punctele astea, fără discuţie.

- Au crescut şansele la titlu?
- Lupta e atît de strînsă... Şi sînt atîţia care-şi doresc să fie campioni! Adevărul e acesta: obiectivul a fost de la început calificarea în Europa League, fiindcă Rapid a lipsit din această competiţie în ultimii ani. Avînd în vedere că am fost la un moment dat şi la 9 puncte în spatele lui CFR, nu e normal şi nu e logic să ne gîndim la titlu. Mai ales că erorile pe care le-au făcut arbitrii contra noastră s-au tot adunat. Noi am mai remarcat această problemă, dar punctele înapoi nu ni le dă nimeni. Am fost dezavantajaţi cu Steaua, cu Dinamo, cu CFR.

- I-a ieşit pronosticul lui Gigi Becali, victoria Rapidului.
- Bine, dar Rapid e o echipă cu forţă, deci n-a pariat pe vreo surpriză Gigi Becali. Acum serios, e doar un joc al unor oameni care cred că dacă au bani îşi permit orice. Am şi eu un pronostic: Steaua - Petrolul 1-1.

- Grigore, un mijlocaş defensiv, a marcat singurul gol cu Astra şi a avut unica reuşită şi cu Steaua. Care e explicaţia?
- În nici un caz Grigore nu e un mijlocaş defensiv! El e un fotbalist extrem de inteligent, capabil să apară des în faţa porţii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.