Liga 1

Şi Bonetti crede că meciul clujenilor cu Braşov a fost aranjat: ”CFR joacă amicale, dar titlul nu e decis!”

Dario Bonetti a fost nervos la sfîrşitul meciului cu U Cluj

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nervos, Bonetti i-a acuzat pe clujeni de un aranjament cu Braşovul şi pariază că liderul n-are cum să bată în Ştefan cel Mare.

Rezultatul de aseară l-a scos din sărite pe Dario Bonetti. Italianului i s-a amintit după egalul cu U Cluj, 2-2, că Paszkany, patronul lui CFR, pronosticase înaintea jocului un succes sigur al "cîinilor": "Oamenii de acolo să se uite la ce fac ei! Mie mi s-a părut că echipa din Cluj e cea care a jucat un amical în etapa asta. Conducerea lui CFR să revadă penalty-ul pe care l-a primit contra Braşovului! De fapt, henţul care a provocat lovitura de pedeapsă".

Dinamo a ajuns pe locul 4, la cinci puncte de lider, însă antrenorul roş-albilor tot mai crede că formaţia lui ar fi capabilă să recupereze distanţa. El se bazează mai ales pe faptul că va avea un duel direct cu ardelenii, programat sîmbătă, de la ora 21:45.

"În condiţii normale, 11 contra 11, CFR n-are cum să ne bată! Eu aşa văd lucrurile şi aşa sper să fie", a comentat Bonetti. El are totuşi o temere cauzată de felul în care arată trupa ce o pregăteşte: "Campionatul nu e decis, titlul încă se mai joacă şi inclusiv noi mai avem şanse. Dar e adevărat şi că Dinamo, continuînd cu erori precum cele din partida cu U, nu poate fi campioană!".

"Prestaţia Braşovului la Cluj n-a avut nici o legătură cu prestaţia «Steagului» din meciul cu noi. E vorba despre o abilitate a celor de la CFR" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.