Liga 1

FOTO "Bomba sexy" a lui Villadsen » Portarul Ceahlăului şi-a surprins colegii cu noua lui cucerire

+5 Foto
Line Guldberg are 23 de ani şi este din Danemarca.

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul danez al moldovenilor şi-a uluit colegii de echipă cu noua sa cucerire, o blondă superbă din ţara natală.

Thomas Villadsen e pe cai mari din punct de vedere sentimental. Deşi nu a mai prins poarta Ceahlăului de cinci etape, de la înfrîngerea de la Chiajna (0-2), portarul a bifat o victorie imensă în plan amoros. În una dintre desele sale vizite în ţara natală, danezul de 27 de ani a cucerit o blondă focoasă, Line Guldberg (23 de ani), pe care a şi adus-o recent la Piatra-Neamţ.

Colegii de echipă au rămas efectiv interzişi atunci cînd au văzut-o pe superba femeie de la braţul lui Thomas. "Cît timp a stat fata pe aici, nimeni nu vorbea despre altceva. E absolut senzaţională!", au mărturisit coechipierii nordicului.

Efectul noii iubite pare să fie unul devastator pentru cariera lui Thomas, acesta mărturisindu-le prietenilor că este foarte tentat să se despartă de Ceahlăul în această vară şi să se întoarcă în Danemarca.

4.500 de euro e salariul lui Villadsen la Piatra-Neamţ. El a venit în Liga 1 în ianuarie 2010, liber după despărţirea de Nordsjaelland

300.000 de euro e cota lui Villadsen conform site-ului specializat transfermarkt.de. Cel mai bine cotat nemţean e Golubovici, 750.000 euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.