Liga 1

UPDATE Marian Pană a fost demis de Mioveni » Cine vine în locul lui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 mai 2012

UPDATE ora 18:00

Marian Pană a ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a acordului cu Mioveni. După plecarea tehnicianului, gruparea argeşeană va fi pregătită în acest final de sezon de Constantin Stancu. El a fost promovat la echipa mare de la grupele de juniori ale echipei din Mioveni. În trecut, Stancu a mai ocupat funcţia de secund în mandatul lui Stoichiţă.

*************************

Preşedintele celor de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu, i-a cerut demisia tehnicianului Marian Pană şi speră ca vineri să ajungă la o înţelegere cu staff-ul tehnic în privinţa despărţirii.

"Este la 14-lea meci fără victorie în mandatul lui Marian Pană, am fost nevoiţi să-i cerem demisia. Sîntem ca şi retrogradaţi, i-am mulţumit donmnului Pană pentru activitatea avută şi i-am cerut să-şi dea demisia. Sper să reziliem pe cale amiabilă.

Consiliul Director m-a împuternicit şi sper să ajung la o înţelegere cu staff-ul tehnic pentru demisie. Din punctul nostru de vedere nu mai e nimic de întors cu Pană, după 14 meciuri fără victorie. Şi conducerea şi jucătorii au vină", a afirmat Dumitru Olteanu, conform Mediafax.

Antrenorii Mioveniului în acest sezon
Et. 1-4 - Ionuţ Popa
Et. 5-6 - Ilie Stan
Et. 7 - Răzvan Tunaru
Et. 8-9 - Constantin Stancu
Et. 10-13 - Mihai Stoichiţă
Et. 14-15 - Mihai Stoica
Et. 16-? - Marian Pană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.