Liga 1

Nikolici este sigur că Steaua poate bate liderul: "CFR e tare slabă! O batem la Cluj”

Becali a anunţat că îl va transfera definitiv pe Nikolici

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nikolici îi pune deja Stelei trei puncte în plus în clasament, considerînd sigură o victorie în Gruia, contra rivalei pe care o vede la pămînt.

- Stefan, Gigi Becali a anunţat deja că te transferă definitiv, că sigur vei continua la Steaua...
- Hahaha! Ce să mai zic, voi nu ştiţi cum e Gigi? Acum spune da, imediat zice nu. Habar n-am ce-o să se întîmple în vara asta, sincer. Steaua poate să mă cumpere de la Poli şi dacă o va face, continuu aici. Dacă nu, merg în altă parte, nu e nici o problemă. Adevărul e că situaţia nu depinde prea mult de mine.

- Cît mai crezi în cîştigarea campionatului?
- Eu consider că sîntem la două puncte de CFR, nu la cinci, cum arată clasamentul, că o s-o batem sigur la Cluj! Echipa asta e atît de slabă, că nu-mi dau seama cum de e pe primul loc!

- Cum explici că ai jucat puţin în ultima vreme?
- Ultima oară am fost titular cu Twente! Au fost trei luni extrem de dificile pentru mine, dar n-am avut ce face, am aşteptat. Uite că azi mi s-a dat ocazia să joc şi am jucat bine, din moment ce am marcat golul victoriei.

"CFR sigur se va mai împiedica înaintea ultimei etape, în care mergem noi la Cluj. Deci putem să ne concentrăm exclusiv pe ce avem de făcut, să nu ne gîndim prea mult la lider" (Stefan Nikolici, atacant Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.