Liga 1

"Centralul" de la Steaua - Petrolul explică: "Am vrut să las jocul mai bărbătesc. Faultul lui Nikolici nu a fost dur"

Stefan Nikolici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 May 2012

Robert Dumitru, arbitrul partidei Steaua - Petrolul, partidă încheiată cu victoria "roş-albaştrilor" cu scorul de 2-1, a comentat deciziile pe care le-a luat în timpul meciului disputat în Ghencea.

Centralul a analizat cele două faze controversate au fost faultul comis de Nikolici asupra lui Mustivar, dar şi posibila împingere în careu a lui Hamza care a avut loc înaintera marcării golului oaspeţilor.

Citeşte şi: VIDEO Stefan cel groaznic » Nikolici a adus victoria Stelei în meciul cu Petrolul, scor 2-1

"Deciziile luate pe teren au fost aşa cum am văzut la viteza normală de joc. Asta mi-am dorit, să las jocul mai bărbătesc, mai cursiv, iar jucătorii, în mare parte, au înţeles şi mi-au dat dreptate. La Nikolic mi s-a părut că avertismentul este suficient. Mi s-a părut că a fost contact în aer, a părut periculos, dar jucătorul de la Petrolul şi-a tras piciorul şi nu s-a materializat într-un fault dur", a declarat Dumitru, la Dolce Sport.

"Sînt multe situaţii de acest gen în suprafaţa de pedeapsă, jucătorii îşi folosesc braţele, este un contact normal, de aceea am şi acordat golul", a explicat arbitrul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.