Liga 1

Jokerii lui Bonetti » Italianul vrea să se apere cu juniorii Nica sau Niţu în meciul cu CFR

Bonetti nu va putea conta în meciul cu CFR pe trei fundaşi titulari: Rus, Scarlatache şi Moţi

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 05 mai 2012

Italianul vrea să se apere în meciul capital pentru titlu, cu CFR, cu unul dintre cei doi fundaşi aduşi de la Dinamo II: fie internaţionalul Under 19, Nica, fie stoperul Niţu.

Dinamo se apără cu fotbalişti de la "a doua" în meciul vital pentru a mai spera la titlu, diseară, cu liderul, CFR Cluj. În condiţiile în care sînt suspendaţi trei apărători, Rus, Scarlatache şi Moţi, Dario Bonetti are de gînd să arunce în luptă una din cele două surprize pe care le-a exersat în ultimele zile, la antrenamente.

Prima variantă. Linia defensivă să-l aibă pe Nica în dreapta, pe Luchin şi Grigore stoperi, pe Pulhac în stînga. Cine e Nica? "Nu ştim care e prenumele lui, e un puşti cu tupeu de la Dinamo II, intră cam tare, cam la rupere, cică nu te uită dacă-l loveşti pe teren şi te caută peste tot să ţi-o plătească", au declarat ieri roş-albii. Constantin Nica, 18 ani, internaţional Under 19, n-a mai fost lăsat să joace azi la turneul final de juniori, la Constanţa, şi ar putea primi botezul primei ligi.

Varianta secundă. Luchin, fundaş dreapta, Grigore şi Andrei Niţu, stoperi, Pulhac pe stînga. Cine e Niţu? Fiul antrenorului cu portarii, Gigi Niţu, are 24 de ani, are 48 de minute în Liga 1. N-a mai jucat pentru prima echipă a "cîinilor" de 5 ani, cînd a bifat cele două prezenţe în prima divizie în perioada cînd dinamoviştii erau "spartani" şi luau ultimul titlu! "Niţu are experienţa a aproape 200 de meciuri în Liga a doua, e luat în calcul", au spus dinamoviştii.

17 goluri a încasat Dinamo în 2012 în Liga 1, după ce, în toamnă, luase doar 10 în 19 runde. "Cîinii" au marcat doar de 15 ori şi-au luat doar 13 puncte în această primăvară

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.