Liga 1

Şedinţa de la Dinamo s-a încheiat » Bonetti rămîne în funcţie!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 mai 2012

UPDATE ora 19:25 Aşa cum GSP.RO v-a anunţat în cursul zilei de azi, tehnicianul italian al lui Dinamo rămîne în funcţie. După mai bine de două ore de discuţii, Nicolae Badea a reuşit să aplaneze conflictul dintre părţi, iar Bonetti şi jucătorii au acceptat să continue împreună. Dinamoviştii vor pleca mîine dimineaţă la Sibiu în vederea meciului de marţi, ora 18:00, cu Voinţa.

*************************

Şefii lui Dinamo încearcă să restabilească liniştea în vestiarul echipei şi au programat azi o şedinţă de urgenţă.

Nicolae Badea a ajuns în cantonamentul de la Săftica în urmă cu mai bine de o oră şi discută acum cu jucătorii şi cu antrenorul Dario Bonetti.  În ideea de a regla toate divergenţele, e foarte posibil ca printre măsurile care se vor lua să se numere şi amenzi consistente, după scandalul intern iscat.

Într-o discuţie cu directorul Gazetei, Ovidiu Ioaniţoaia, purtată în această după-amiază, preşedintele CA al FC Dinamo a precizat că în acest moment nu se pune problema demiterii tehnicianului italian. Antrenorul le-a spus apropiaţilor că declaraţiile făcute de Dănciulescu şi Luchin după meciul cu CFR Cluj (0-1) le-au fost sugerate de anumite persoane.

SCANDAL imens la Dinamo! Bonetti i-a acuzat pe jucători de blat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.