Liga 1

Nici vraciul Marijana nu l-a pus pe picioare pe ”Săgeată”

Niculae este ultimul dintre fotbaliștii care au fost la femeia-vraci din Serbia, dintr-o lungă serie de jucători străini sau români, precum Lampard, Gerrard, Van Persie sau Pancu

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 07 mai 2012

Marius Niculae a fost la celebra vindecătoare Marijana Kovacevici, însă aceasta nu a reuşit să-l ”repare” pe atacantul care suferă de pubalgie.

Marius Niculae, 31 de ani, ar putea lua o pauză pe acest final de sezon, întrucît pubalgia nu-i dă pace deloc, iar acest lucru se observă şi în evoluţia golgeterului "cîinilor" din acest sezon. Vîrful a fost zilele trecute în Serbia, la celebrul vraci Marijana Kovacevici, pentru un control amănunţit. La cabinetul acesteia din Belgrad au mai fost jucători de la Manchester City, Chelsea, Barcelona sau Liverpool, dar şi mulţi fotbalişti români. Totuşi, dinamovistul nu s-a întors mai fericit din Serbia.

"Sîrboaica a încercat să-l tămăduiască, însă i-a şi transmis că are nevoie de o pauză de fotbal. Îşi riscă mult cariera! Ar fi păcat pentru Marius, care a mai pierdut mult timp şi chiar un transfer la AC Milan din cauza accidentărilor", au mărturisit colegii jucătorului. Tocmai de aceea, e posibil ca Marius să nu joace următoarele două partide de campionat, cu Voinţa Sibiu şi cu Mioveni.

4 meciuri oficiale au trecut de cînd Niculae n-a mai marcat un gol pentru Dinamo. Marius are 4 reuşite în 2012 pentru "cîini", în Liga 1, după ce a dat 14 goluri în toamnă doar în campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.