Liga 2

Poli Timişoara NU va promova în Liga 1 » "Retragem dosarul de licenţiere!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 May 2012

Patronul lui Poli a oferit un răspuns clar fanilor care mai aveau speranţe că Timişoara va juca în Liga I.


Marian Iancu a oferit astăzi un mesaj clar, în exclusivitate pentru GSP. "Nu am cum să fiu ipocrit şi trebuie să spun adevărul. În zilele următoare vom retrage dosarul de licenţiere pentru că nu îndeplinim toate condiţiile. Sînt datorii de aproape 2 milioane de euro care trebuie plătite, iar eu am înaintat dosarul în ideea în care echipa va fi preluată în procentaj de 100% de autorităţile locale. Nu este nici un fel de plan ascuns, eu nu mai plătesc, aşa că nu are rost să ne amăgim cu licenţierea", a spus şeful lui Poli.

În Gazeta de mîine, într-un amplu interviu, Marian Iancu dezvăluie care este viitorul lui Poli şi explică de ce pentru prima dată de la implicarea în fotbal are o opţiune politică. Patronul lui Poli le plăteşte poliţa şi liderilor de galerie care l-au contestat şi oferă autorităţilor un raspuns dur.

"Aşa mitici şi ţigani cum sîntem noi ăştia de la Bucureşti, aici vorbim de autostrăzi suspendate şi de finale de Europa League. La nenorociţii ăştia din Bucureşti lucrurile se mişcă, la Timişoara se vorbeşte de panseluţe! Nu ştiu cum naiba, dar de şase ani de cînd investesc la Poli, nici iarba nu a crescut la Timişoara. S-a făcut o autostradă ca să intre lumea direct în Arad şi să ocolească Timişoara", sînt doar cîteva din reacţiile lui Marian Iancu din interviul de mîine.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.