Liga 1

De ce gafează aşa des Marcos Antonio » "Îşi forţează plecarea!"

În momentul în care a fost introdus pe teren, Marcos a refuzat banderola de căpitan primită de la Pancu, pasîndu-i-o lui Bozovici

Articol de Cătălin Popescu, Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii îl suspectează pe Marcos Antonio că, prin prestaţiile sale dezastruoase, încearcă să se asigure că nu i se va mai prelungi angajamentul.

Marcos Antonio (29 de ani) e de nerecunoscut în acest sezon! După un campionat foarte bun, primul al său în Liga 1, brazilianul s-a făcut de rîs în acest an! Aproape că n-a existat un meci în care să nu aibă măcar o intervenţie cel puţin nesigură. Însă, de cele mai multe ori, a gafat pur şi simplu.

Ultima oară s-a întîmplat duminică seară, cu Tîrgu-Mureş. Deşi a fost introdus pe teren în minutul 85, stoperul a greşit flagrant la golul egalizator al ardelenilor, cînd a stat departe de Ljubojevici, permiţînd mingii să cadă pentru ca vîrful croat să-l lobeze cu capul pe Coman!

În vestiar, sud-americanul şi-a pierdut deja sprijinul, iar colegii săi îl suspectează că nu vrea să mai continue în Grant. Contractul lui cu Rapid expiră la 1 iunie, însă conform înţelegerii semnate în vara lui 2010 giuleştenii îi pot prelungi unilateral şederea în Giuleşti pentru încă un sezon!

Fotbaliştii cred că Antonio s-a înţeles deja cu o altă formaţie pe bani mulţi şi vrea să fie sigur că nu va fi blocat de conducerea alb-vişinie.

"Nu ştiu ce se întîmplă cu Marcos Antonio. Era o fază care nu anunţa nimic, eram bine poziţionaţi în defensivă şi totuşi am fost egalaţi! Nu-mi place să nominalizez, aşa că vina e a tuturor"

(Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Greşeala din minutul 94 este una de începător! Nu avem voie să gafăm aşa la un asemenea nivel. S-a văzut lipsa de concentrare" (Daniel Pancu, atacant Rapid)

3 meciuri le-a "mîncat" Marcos Antonio rapidiştilor numai în această primăvară: cu Tîrgu-Mureş (1-1), cu Steaua (1-1) şi cu Ceahlăul (1-2). Fără gafele lui, rapidiştii ar fi fost lideri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.