Liga 1

Martinovici spune că meciul cu Chiajna s-a jucat pe bune: "Ce blat? E vrăjeală!"

Martinovici a marcat ultimul gol în meciul cu Chiajna

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Novak Martinovici (27 de ani) a revenit ieri pe gazon după două luni şi a reuşit să închidă tabela. Sîrbul spune că meciul nu are de ce să ridice suspiciuni.

- Novak, felicitări! Ai revenit cu gol...
- Mulţumesc, însă nu contează asta. Cele trei puncte mă fac extrem de bucuros. Aveam mare nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la titlu. În plus, am arătat precum o echipă matură, am avut o atitudine de învingători!

- Crezi că partida a ridicat suspiciuni de blat? Chiajna a făcut cel mai slab meci al ei din această primăvară...
- Blat?! Ce blat?! E vrăjeală! Motivul pentru care adversarii noştri au jucat modest e modul în care ne-am prezentat noi. Am început foarte bine, am deschis scorul repede, nu le-am dat nici o şansă! N-aţi văzut că şi-au dat viaţa pe teren?

- Stoichiţă a spus că sînt ultimele lui două săptămîni la Steaua, regretaţi plecarea lui?
- Eu nu ştiu nimic, nouă nu ne-a comunicat această decizie. Tot ce pot spune e că acum atmosfera e bună, ne pregătim bine. Oricum, nu e treaba noastră, a jucătorilor. Indiferent ce va fi, noi mergem mai departe.

- Ce şanse mai aveţi la titlu?
- Ne gîndim doar să cîştigăm fiecare partidă, sîntem obligaţi să batem tot pînă la final. În plus, avem aşteptări mari de la U Cluj în partida cu CFR. Sper într-un rezultat bun al celor de la Universitatea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.