Tenis

Serena e în căutarea pernei perfecte » Zgura albastră şi testele de somn

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 08 mai 2012

Nu e conferinţă de presă în care jucătorii şi jucătoarele să nu fie întrebaţi ce părere au despre noua suprafaţă. "Nu cred că e o mare diferenţă între albastru şi roşu", a decis Serena Williams după victoria de ieri, din primul tur, asupra Elenei Vesnina (6-3, 6-1).

"E acelaşi lucru, cu excepţia faptului că avem altă culoare şi că nu te murdăreşti atît de mult, ceea ce îmi place. Nu mi se pare altceva. Există însă o diferenţă între zgura europeană şi cea din SUA", a explicat ea.

 

Afacere cu prosoape şi cearşafuri
Serena Williams e o femeie de afaceri, cea mai muncitoare din lumea tenisului, după cum o descrie partenerul ei de antrenament, Saşa Bajin. Următoarea, la mică distanţă, e, fireşte, Venus. Mezina a lansat recent o linie de lenjerie de pat cu o firmă în care este asociată, iar următoarea ţintă sînt nişte prosoape noi, revoluţionare.

Serena e, de asemenea, în căutarea pernei perfecte. "Am încercat cearşafurile cu o seară în urmă şi am adormit imediat, a fost grozav şi natural, nu trebuie să iei substanţe străine", a povestit ea. "Asta mă ţine ocupată, nu-mi place să stau pe loc, ci să mă mişc". E o variantă bună cu atît mai mult cu cît ieri a mărturisit că "nu am viaţă personală, doar tenis". Şi prosoape şi perne, bineînţeles.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.