Liga 1

Gigi ÎI ARUNCĂ la coş pe Tibi Bălan şi Florin Costea » Ar merita cei doi să continue la Steaua?

Tibi Bălan a fost trecut pe lista neagră de Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 May 2012

Deşi veniţi fără sume de transfer, Steaua a făcut eforturi pentru a-i aduce pe Tibi Bălan şi Florin Costea. Evoluţiile lor l-au dezamăgit atît de tare pe Gigi Becali, încît finanţatorul a anunţat că va renunţa în vară la cei doi

Tibi Bălan a fost înlocuit la pauza meciului de la Chiajna, iar la finalul partidei, Gigi Becali a răbufnit: "Mai bine le-aş fi dat foc banilor, decît să-l aduc pe Tibi Bălan. A dormit pe teren!".

Cam în aceeaşi situaţie se află şi Florin Costea. Atacantul a fost titular cu Petrolul şi schimbat la pauză.  "N-o să-l mai vedeţi voi pe Florin Costea vreodată. A fost o chestie sentimentală, am crezut că şi-a revenit. El credea că e în bazin, înota pe teren", a reacţionat Gigi Becali după meci.

Astfel, Steaua se va despărţi la vară de doi dintre jucătorii de la care se aştepta să devină decisivi în lupta la titlu.

2 goluri şi 2 pase de gol a reuşit Tibi Bălan în acest sezon de Liga 1
1 gol a marcat Florin Costea pentru Steaua în actuala ediţie de campionat

Bine cotaţi
Criticaţi aspru de Gigi Becali, Florin Costea(26 de ani) şi Tibi Bălan(31 de ani) au totuşi cote bune. Pe site-ul transfermarkt.de, Costea e evaluat la 1,2 milioane de euro, în timp de Tibi Bălan valorează 650.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.