Liga 1

Grup unit, dar nu pentru titlu » Gafele lui Marcos i-au pus în practică teoria lui Răzvan: "Nu vrem campionatul!"

Răzvan Lucescu se mulţumeşte şi cu un loc de Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 mai 2012

Rapid a ratat o mare şansă la titlu nereuşind decît un egal cu Tg. Mureş, 1-1. Giuleştenii încă mai pot spera la campionat, dar remiza cu echipa lui Sabău i-a adus acolo unde Răzvan Lucescu a insistat că e locul lor: doar pe poziţie de Europa League

Pe tot parcursul returului, Răzvan Lucescu a negat că Rapid poate cîştiga titlul, iar gafa lui Marcos Antonio din meciul cu Tg. Mureş i-a cam adus confirmarea antrenorului. Vezi AICI golul primit de Rapid cu Tg. Mureş, în minutul 90+4

Cum a anticipat Răzvan Lucescu prin declaraţii finalul dramatic de campionat al Rapidului:

După egalul cu Tg. Mureş, 1-1: "De ce nu m-aţi crezut cînd v-am spus că nu contăm la campionat? Rămîne să ne luptăm pentru ce mai e de obţinut în acest final de sezon, o clasare cît mai în faţă"

După 1-0 cu Astra, la Ploieşti: "Am vrut să mergem la Ploieşti cu o seară înainte, aşa cum era normal, dar nu am avut bani să stăm la hotel"

"Avînd în vedere că am fost la un moment dat şi la 9 puncte în spatele lui CFR, nu e normal şi nu e logic să ne gîndim la titlu"

Înaintea derby-ului cu Steaua: "Nu avem ce pierde din meciul cu Steaua! O repet a şaptea mia oară, că nu ne gîndim la titlul de campioană"

De ce gafează aşa des Marcos Antonio » "Îşi forţează plecarea!"


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.