Liga 1

Dinamo n-a avut nici o ocazie, dar a cîştigat dintr-un penalty-cadou

Bonetti ar continua la Dinamo doar pentru că ar trebui să ia 500.000 de euro în caz de demitere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 May 2012

La Sibiu, Dinamo a părut încă afectată de scandalul de la finalul partidei precedente, 0-1 cu CFR, cînd Dănciulescu şi Luchin au acuzat că antrenorul Dario Bonetti i-a bănuit de ”blat”. Jocul roş-abilor s-a legat greu, în special în prima parte, de aceea a apărut o situaţie incredibilă: în tot meciul, nu şi-au putut crea nici o ocazie reală de gol!

Au învins totuşi cu 1-0 datorită unui penalty făcut cadou. De sibieni sau de arbitru? Cert este că, la un corner executat de Curtean, ”centralul” Cristi Balaj a acordat 11 metri pentru henţ la Nicolae Grigore ll. Reluările Digisport  nu au arătat evident dacă fundaşul ardelenilor a atins sau nu mingea cu mîna. Niculae nu a iertat de la punctul cu var (25).

Şi, în timp ce Dinamo încerca să construiască, Voinţa rata. Gazdele au avut 4-5 ocazii importante, inclusiv o bară transversală (Antohi) în minutul 3 de prelungiri! În plus, lor li s-a opus de cîteva ori excelent şi portarul Naumovski. Finalmente, o bună alegere făcută de Bonetti în detrimentul lui Bălgrădean.

 

Echipele de start
VOINŢA: Miron - Forika, Apostol, N. Grigore ll - Burlacu, Bunea, Beza, Tătar - Cigan, Zăgrean, I. Popa. Antr. A. Pelici
DINAMO: Naumovski - Nica, D. Grigore, Moţi, Pulhac - L. Rus, D. Kone, Curtean, Alexe - M. Niculae, Ţucudean. Antr. D. Bonetti
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare).Asistenţi: Aurel Oniţa (Constanţa), Florin Păunescu (Rm. Vîlcea).

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.