Liga 1

Niculescu loveşte în plin: ”Ceea ce a făcut Tudor a fost premeditat! Cadu e un nimeni în Portugalia, să facă legea la el acolo”

Niculescu e convins că ce s-a întîmplat la Cluj a urmat unui scenariu stabilit anterior

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 mai 2012

Claudiu Niculescu nu şi-a putut ascunde furia după oprirea derby-ului clujean. Principala sa ţintă a fost arbitrul Alexandru Tudor: ”Ceea ce a făcut a fost premeditat! Tudor a venit cu lecţia pregătită. A vrut să o facă în seara asta campioană pe cineva. Acum două săptămîni chiar am zis că mă bucur că vom fi arbitraţi de un român. Iată însă ce a ieşit! Mi-am schimbat complet părerea despre Tudor”.

A venit apoi rîndul lui Cadu. ”Este vina lui sută la sută. Sînt foarte dezamăgit pentru ceea ce a făcut. Ştia că este un meci de risc maxim, că fanii noştri sînt vehemenţi, dar s-a dus provocator la ei. Nu se poate aşa ceva”, a zis Niculescu despre fundaşul lusitan. Şi a completat: ”Cadu e un nimeni în fotbalul românesc. Nu avea voie să procedeze aşa în România. Să se ducă să facă legea acolo în Portugalia, la el, sau de unde naiba e. Tot ce a făcut a fost intenţionat. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”.

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.