Liga 1

Opinie Cătălin Ţepelin: "Cinci dileme a la Cluj"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 May 2012

La cald, fără regulamente răsfoite şi fără rapoarte oficiale. 

1. Dacă jucătorii s-au luat la bătaie, de ce nu au fost eliminaţi? De ce nu a scos Tudor cartonaşele? De ce omul care se mîndreşte cu figura lui de dur se pierde în momente de tensiune? Şi observatorul Nedelescu, coşmarul copiilor îndrăgostiţi de fotbal, sergentul care smulge steagurile piticilor pe stadioane, a orbit instant şi n-a mai văzut cine pe cine a lovit?

2. Pariază cineva că incidentele nu apăreau dacă meciul era condus de o brigadă din străinătate? Respectul de care mai beneficiază ai noştri a coborît sub zero.

3. CFR-ul susţine că Ricardo Cadu a fost eliminat degeaba. "Merita doar galben", zice Iuliu Mureşan. "El doar se bucura", îl susţine Paszkany. Totuşi, în timp ce "se bucură", ce răcneşte Cadu spre suporterii turbaţi ai lui "U" căţăraţi pe garduri? "Vă iubesc şi vă respect, haideţi să plantăm panseluţe"? Sau cumva înjură în ultimul hal şi provoacă, fapte sancţionabile cu eliminare?

4. De ce Bornescu nu îşi investeşte energia în plonjoane eficiente, în loc să încerce să-şi croiască drum cu pumnii spre sufletele fanilor? Se apără spunînd că "nu e normal ce a făcut Cadu, i-a incitat pe suporteri". Istericalele lui i-or fi calmat?!

5. Cînd va cîştiga CFR-ul primul titlu fără pată? Fără scandaluri? Sau fără ca trofeul să fie îngropat într-un morman de suspiciuni?


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.