Liga 1

VIDEO Raport favorabil CFR-ului » Iată ce a scris Alexandru Tudor despre meciul U-CFR

Bornescu l-a lovit pe Cadu şi a declanşat haosul la meciul dintre U şi CFR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi supervizorului Alexandru Boc i-a spus că a suspendat meciul pentru că trebuia să elimine cîte 5 jucători de la fiecare echipă, Alexandru Tudor nu a notat acest lucru în raport!

Mai mult, în afara celor doi eliminaţi, el nu a mai oprit carnetele altor jucători. "Centralul" a scris în raport că meciul nu mai putea continua în condiţii de securitate după încăierările de pe teren şi din tunel.

VIDEO: Vezi AICI incidentele de la U -CFR!

Din acest motiv a luat decizia să pună punct partidei, iar cazul se mută acum la Comisia de Disciplină. Raportul arbitrului este în favoarea CFR-ului, care ar putea cîştiga la masa verde cu 3-0.

"Eu cred că meciul nu trebuia oprit. Numai dacă e vreo nenorocire, vreun incendiu, integritatea spectatorilor şi jucătorilor e pusă în pericol, doar atunci poţi să fluieri finalul. Poate că era mai bine dacă venea o brigadă de arbitri străini la această partidă" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Nicoară şi Bastos au stat în lojă şi au fost bătuţi de spectatori când au ieşit. Iar Cadu a ajuns la spital după loviturile încasate" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.