Liga 1

Ionel Ganea: "Tudor a greşit grav şi cu direcţie!"

Ionel Ganea crede că Alexandru Tudor a greşit grav întrerupînd meciul

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 09 mai 2012

Fostul fotbalist Ionel Ganea a vorbit despre incidentul petrecut aseară la Cluj, cînd arbitrul a întrerupt meciul în minutul 27.

"Eu cred că Tudor a greşit grav şi cu direcţie. Nu a fost nici măcar penalty, iar ce a făcut el nu poate fi catalogată drept eroare umană. Nu pot proba, nu pot dovedi, dar cred că totul s-a întîmplat cu un scop, unul bun pentru CFR. Nu poţi da 11 metri în primul rînd la o asemenea cădere, apoi nu se punea problema ca meciul să fie întrerupt. Cadu a provocat suporterii Universităţii şi nu trebuia să sară reclamele şi să se ducă spre ei. Dacă intrau fanii pe gazon, nu era mai nasol? Fiecare încearcă să-şi atingă obiectivele pe acest final de sezon şi încearcă să recurgă la tot felul de provocări", a zis Ganea.

"Nu mai sînt antrenor, ci femeie în casă!"
După scurta aventură la Rapid Ghidighici, Ganea a devenit casnic: "Ce să fac, nimic acum, sînt femeie în casă! Aştept să se termine sezonul şi apoi să încep să antrenez din nou. Mă dedic familiei acum. Diseară mă duc cu ăsta micu' la finala Europa League. Nu ţin cu nici o echipă, mă duc pentru spectacol şi pentru că un asemenea eveniment se poate întîmpla o dată în viaţă în ţara noastră".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.