Liga 1

Paszkany ia măsuri: ”Am depus plîngere împotriva firmei de pază”

Paszkany este convins că dreptatea e de partea CFR-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 mai 2012

“Această partidă nu a fost suspendată de arbitrul Alexandru Tudor din cauza repetatelor violenţe dintre jucători, ci din pricina lipsei de securitate asigurată competitorilor”. Aşa susţine Arpad  Paszkany după derbyul clujean de pe terenul Universităţii. În consecinţă, patronul CFR-ului a trecut la acţiune şi, potrivit ”citynews”, a depus plîngere contra firmei de pază şi protecţie care trebuia să garanteze liniştea în arenă.

”Din cîte am înţeles, au fost chemaţi mai mulţi procurori pentru a da o forţă în plus cazului şi s-au confiscat toate imaginile, atît cele perimetrale, cît şi cele care nu s-au văzut pe stadion, imaginile firmei de pază şi protecţie”, a precizat Paszkany.

Managerul firmei incriminate a ripostat: "Atunci cînd Cadu a plecat spre vestiar, era însoţit de doi oameni de-ai noştri. El a fost atacat din spate. În acel moment, unul dintre oamenii noştri a reacţionat, l-a luat în braţe şi l-a protejat. Meciul n-a fost oprit din cauza firmei de pază, aşa cum spune domnul Paszkany, ci, aşa cum a declarat domnul Tudor, ar fi trebuit să dea 5 sau 6 cartonaşe roşii pentru busculada de pe teren”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.