Liga 1

Bornescu: "Cadu m-a făcut ţigan român". Masorul care l-a lovit pe Cadu a fost dat afară de la "U"!

Ricardo Cadu a fost înşfăcat de guler de Mircea Bornescu, atunci cînd se bucura în faţa galeriei şepcilor roşii

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 09 mai 2012

În această dimineaţă, Universitatea Cluj a organizat o conferinţă de presă în care s-au dezbătut evenimentele de la partida cu CFR.

Mircea Bornescu a comentat cu umor reacţia sa de aseară, cînd l-a agresat pe Cadu după ce acesta marcase din penalty: "S-a convenit înainte de meci să nu existe nici un fel de provocări, întrucît exista atîta tensiune în jurul acestei partide. Cînd l-am văzut pe Cadu că s-a dus spre galeria noastră şi a început să înjure, mi-am pierdut cumpătul. L-am împins puţin mai tare, dar nu l-am lovit. I-am zis: «Eşti nebun, nu vezi ce faci, sar suporterii din tribună şi iese măcel. Cadu m-a făcut ţigan român şi asta m-a făcut să iau foc. Camora a venit din spate şi m-a lovit cu piciorul, dar eu sînt bărbat, nu mă poate doborî un picior. În drum spre cabine, Cadu m-a ameninţat că o să mă bată vestiare. Păi, tu, mă, să vii să mă baţi la mine acasă? I-am spus că-l aştept la vestiare, dar n-a mai venit!".

"CFR e o mare ruşine, s-au făcut de rîs în Champions League!"
Pumnul dat de masorul Liviu Ciucă lui Cadu la vestiare va fi echivalent cu şomajul. "Am propus desfacerea contractului de muncă a masorului Liviu Ciucă. Noi nu am incitat, n-am făcut decît să răspundem. Ei au început cînd înaintea partidei cu Dinamo au recomandat să se parieze 1 solist. Cînd lucram la Urziceni, am făcut 8 puncte în Ligă, Unirea nu s-a făcut de rîs ca CFR-ul. CFR-ul s-a făcut de rîs cu Dinamo cînd au folosit două rînduri de echipamente diferite, o mare ruşine! Ei sînt unicat pe mapamond, au dat afară antrenorul care le făcuse eventul!", a spus preşedintele CA al lui "U", Felix Grigore.

"Arbitrii nu au bun-simţ, arbitrajul lui Tudor a fost şmecheresc!"
Claudiu Niculescu a pus din nou tunurile pe arbitrul Alexandru Tudor: "Tudor nu a reluat jocul de frică, arbitrii români nu au personalitate şi bun-simţ. N-am trecut prin fotbal ca gîsca prin apă, acest arbitraj a fost cu tentă şmecherească. Să nu încerce cei de la CFR să-l scoată victimă pe Cadu, care s-a dus în faţa galeriei să înjure şi să se bată cu pumnul în piept, doar nu credeţi că le-a spus o poezie de dragoste! Bornescu va fi amendat drastic pentru gestul său!".

"Tudor parcă era protectorul CFR-ului!"
Felix Grigore crede că Alexandru Tudor a făcut tot ce a putut pentru a ajuta CFR-ul: "Tudor a scos o singură echipă de pe teren ca şi cum ar fi protectorul acestei echipe. A făcut observaţii despre joc de trei pagini, una dintre ele tare ciudată: a scris că l-a eliminat pe Cadu pentru două galbene, ori o ţară întreagă a văzut că i-a dat «roşu» direct! Probabil se încearcă reducerea suspendării la o singură etapă pentru Cadu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.