Liga 2

Vadim se ia de Mircea Sandu: ”Ce ai avut, mă, cu Universitatea?”

Corneliu Vadim Tudor sare în susținerea Universității Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 May 2012

Mircea Sandu are un contestatar în plus în cazul ”U” Craiova. Prezent în capitala Olteniei în scop electoral, Corneliu Vadim Tudor nu s-a sfiit să vorbească despre ”atentatul pe care l-au făcut Sandu şi Dragomir prin dezafilierea Craiovei”, fiind convins că totul nu este decît ”un plan mizerabil, fără nici un suport real”.

”M-am întînit cu Mircea Sandu la Oradea şi i-am zis de la obraz: «Ce ai avut, mă, cu Universitatea Craiova? Cu ce drept ai scos Campioana unei Mari Iubiri din fotbalul românesc?». Încerca să-mi spună că el nu are nici un amestec. L-am avertizat şi asupra Craiovei, şi asupra Timişoarei. I-am zis aşa: «Vezi să nu pornească o a doua revoluţie de la Craiova»”, a susţinut Vadim, potrivit cotidianului ”Ediţie Specială”.

Tot cunoscutul europarlamentar a mai spus: ”Acum, consecinţele sînt dintre cele mai grave. Craiova nu mai joacă, iar jucătorii au fost furaţi de nişte nenorociţi. Am avut ocazia să-l întîlnesc pe Mititelu. Îmi pare rău de ce i-au făcut. Eu voi deschide subiectul «Craiova» în Parlamentul Europei. Trebuie să se termine odată cu jaful contra Universităţii!”.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.